Om os:

Firmaet blev grundlagt i 1999, da jeg overtog en vingård i Sydfrankrig. Min store passion og interesse for vin gjorde, at jeg begyndte at eksperimentere med kombinationer druer og forskellige af arter.

10 års forskning gjorde, at jeg pludselig havde en unik kombination af druerne Pineau de la Loire, Bouchet og Garnacha tinta. Dette giver den unikke smag som er i min rødvin.

Til hvidvinen kombinerer jeg druerne Thompson seedless, Regina bianca og Muscat d'Alixandrien. Igen giver disse druer en unik hvidvin med forskellig smag til alle arrangementer og måltider.

Til sidst min rosé. Druerne Garganega Bianca, Monastrell og Gul Muskatelle giver en fantastisk smag og giver en farve der ikke er set før i en rosé. Kan drikkes til alt og bare nydes uden mad.

Fremstillingen og eksporten går forrygende og inden udgangen af 2015 vil vi have 30 forskellige rødvine, 20 forskellige hvidvine og 10 forskellige rosévine. Samtidig er der forskellige årgange så der er masser at vælge i mellem til rigtig gode penge.

God fornøjelse